Commercieel Administratief Medewerk(ster)

Bedrijfsomschrijving

Bij BOGREEN word er een breed assortiment eetbare tuinplanten gekweekt. Bij eetbare tuinplanten kan je denken aan druiven, kiwi’s, aalbessen, vijgen maar ook hazelnoot en walnoot. En een aantal soorten bijzondere groenten te denken aan rabarber, asperge, artisjok en zoete aardappel.

Voor de verschillende segmenten worden verschillende concepten/merken in de markt gezet zoals, VeryTasty, SuperFruit, Taste of Nature en Fruticos.

De voornaamste afnemers zijn tuincentra en bouwmarkten in Scandinavië maar ook in de rest van Europa.

Vacaturetekst

BOGREEN is letterlijk en figuurlijk een "groeiend" bedrijf en zoekt een Commercieel medewerk(st)er binnendienst (32-40u)

Als medewerker commerciële binnendienst zorg je er met je collega’s voor dat alle planten bij de juiste klanten terecht komen. Werkzaamheden die in deze functie voorbij komen:

- Actueel houden van ons (digitale) aanbod
- Orders invoeren en verwerken
- Opstellen en versturen van aanbiedingen
- (telefonisch) Contact met klanten
- Vraag- en klachtafhandeling

We staan dagelijks als team klaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als binnendienst medewerker speel je hierin een belangrijke rol.

Ben je een teamplayer en heb je zin in een nieuwe job? Ben je klantgericht, enthousiast en krijg je energie van een groene omgeving? Dan maken we graag kennis!

Parttime uren: 32-40 per week

Verwachte startdatum: 1-1-2022

Soort dienstverband: Fulltime/Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.000,00 - €3.000,00 per maand

 

Ben je geïnteresseerd

Neem dan snel contact op met:

Sjors Boers

sjors@bo-green.nl

06 41 700 930